POPULARNE KUPOVINE

BUDITE U TOKU SA NAŠIM AKCIJAMA

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest
  • Kablovi za kancelarije i kucnu upotrebu

ProKer

1,790.00 рсд4,540.00 рсд

88 на залихама

Svi produžni kablovi firme prosafe sadrže inplementirano inovativno keramičko jezgro koje ne sadrži ni jedan drugi produžni kabal na tržištu. Ta inovacija nam je obezbedila oznaku duple zaštite (kocka u kocki) na našim proizvodima atestiranim i sertifikovanim od strane elektrotehničkog instituta „Nikola Tesla“ Beograd i instituta „Vinča“. Keramičko jezgro je savršen izolator i odvodnik toplote tako da je zagrevanje bakarnih kontakata zanemarivo, a mogućnost kuršlusa, kratkog spoja i drugih kvarova svedena na minimum. Upravo zbog keramičkog jezgra i kanala od samogasive plastike i kvaliteta ostalih komponenti naši kablovi podržavaju opterećenje i preko 4000W. Proizvod proker je model produžnog kabla bez prekidača i osigurača sa kablom 3×1,5 ili 3×2,5 -(ProKerStrong) i dužinom samog kabla od 2,3,5 i 10 metara. Izradjuje se u varijanti od 3 do 12 utičnih mesta.

Izdržljiv i efikasan produžni kabal sa aluminijumskim kućištem i keramičkim jezgrom, namenjen za jake potrošače. Osigurajte sigurnost i pouzdanost u svakodnevnom korišćenju električnih uređaja sa našim visokokvalitetnim produžnim kablom. Kupite sada za vrhunsku izdržljivost i performanse.

Dostava: 3 – 5 radnih dana

*za specijalne modele kablova rok isporuke može biti duži

O proizvodu

ProKer je model produžnog kabla sa keramičkim jezgrom i priključnim kablom preseka 3×1,5 ili 3×2,5 od čistog bakra, dužina kabla 2,3,5,10 metara. Izrađuje se u varijantama od 3 do 10 utičnih mesta.

Dodatne informacije

Тежина -
Димензије -
Broj utičnica

sa 3 rupe, sa 4 rupe, sa 5 rupa, sa 6 rupa, sa 7 rupa, sa 8 rupa, sa 9 rupa, top: sa 10 rupa

Vrsta kontakta

CU-ZN14

Presek kabla

3×1.5, 3×2.5

Dužina kabla

2 metra, 3 metra, 5 metara