Kompanija ProSafe je u svoj asortiman proizvoda uvrstila novi model,produzni kabl sa Wi-Fi kontrolom napajanja pod nazivom ProSmart Wi-Fi. Prvi model ovog kabla napravljen je još pre 4 godine kao eksperimentalni diplonski rad na smeru informacione tehnologije. Razvojom proizvoda napravili smo komercijalni model produžnog kabla za svakodnevnu upotrebu. 

Ovaj model kabla je namenjen za potrošače do 10 Ampera jer je Wi-Fi prekidač ograničen na tu vrednost. Da bi kabal funkcionisao mora se imati konstantan Wi-Fi signal u okruženju gde je kabal postavljen. A uključenje i isključenje istog vršite sa bilo kojeg mesta na svetu putem mobilne aplikacije koja se jednostavno i brzo instalira na Vaš Smart Phone.

Idealno rešenje za ljude koji žele da sa udaljene lokacije kontrolišu svoje uređaje ili da jednostavno budete sigurni da je neki od uređaja isključen.

Za vise informacija o ProSmart produzni kabl sa Wi-Fi kontrolom mozete nas kontaktirati na broj ostavljen na websajtu, ili na nakoj od socijalnih mreza:

https://www.facebook.com/www.prosafe.rs

https://www.instagram.com/prosafe_kablovi

ProSmart produžni kabal sa kontrolom uključenja putem mobilne aplikacije